Melbo Musikkforening
 • Om oss    • Aktiviteter    • Medlemmer    • Bier & Schnapskapelle    • Kontakt    • Bilder    • Regionsstevne 2010    • Internt    • Nordaførr     • Gjestebok  

 

 

   Aktiviteter
    - Konserten på Melbu 2. april
    - Konserten på Stokmarknes 9. april.
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 802 242

 

 


MMF samlet til øvelse.

Prosjekt 2011
Fra øvinga helga 11.-13. mars. Her er Trond, Lasse, Bjørn og Ann Lisbeth i aksjon foran mikrofonene.
 
Fra øvinga helga 11.-13. mars. Her er Trond, Lasse, Bjørn og Ann Lisbeth i aksjon foran mikrofonene.
 
Her er
 
Her er "programlederne" våre: Anina Pedersen og Carl Ove Furnes.
 
Også lydgutta er på plass under øvelsene. Her ser vi Alf og Rayner i aksjon.
 
Også lydgutta er på plass under øvelsene. Her ser vi Alf og Rayner i aksjon.
 
Pause! Etter lange og krevende øvingsøkter smaker det veldig godt mat og drikke.
 
Pause! Etter lange og krevende øvingsøkter smaker det veldig godt mat og drikke.

Eurovision Song Contest eller Grand Prix er årets tema. Konsertene blir 2/4 i Melbu samfunnshus, og 9/4 i Hurtigrutens Hus, Stokmarknes.
Billettene koster kr 200,- pr stk. + en formidlingsavgift på kr 15,-.

Melbo Musikkforening
Melodi Grand Prix


De to første helgene i april inviterer Melbo musikkforening til konsert i Eurovisjonens tegn. Annet hvert år har musikkforeninga ei større oppsetting med ulike musikalske temaer. Tidligere har vi presentert ABBA, Beatles, Norsk på Norsk og absolutt popcorn. Denne gangen er det Melodi Grand Prix som står for tur. Her får publikum oppleve et tjuetalls melodier fra Eurovision song contests historie.

Vi legger opp til to kvelder med glitter og glamour. Flotte programledere vil binde sammen forestillingen, og publikum vil få oppleve et musikalsk spenn fra norske Voi voi, israelske Halleluyah, tyske Dschingis Khan til irske What’s another year. Det skal selvfølgelig kåres en vinner, og det vil bli spennende å se om publikum i Stokmarknes og Melbu er samstemte i så måte.

Også denne gangen har vi dyktige musikere og sangere fra regionen med oss. Å bruke lokale krefter har vært vårt varemerke, og i år har vi med oss Steinar Johansen (gitar), Trond Hansen (bass), Per Erik Hagen (trommer) og Svein Willy Andersen (tangent) i bandet. Alle er godt kjent fra musikermiljøet i Vesterålen og Nordland forøvrig. Vokalistene Ann Lisbeth Kalland, Bjørn Pedersen og Trond Ringlund spiller til vanlig i musikkforeninga og har vært med på vokal i tidligere prosjekt. Stine Sivertsen er kanskje mest kjent for sine soloprestasjoner på waldhorn, men denne gangen får vi også oppleve henne synge. Lasse Uppman har spilt i en rekke band. Han har også sunget duett med Bettan (Elisabeth Andreasen). Tilslutt hele Vesterålens Marith Endresen som er kjent for sin karakterisktiske stemme og trøkk.

Konsertene går av stabelen i Melbu Samfunnshus lørdag 2.april og Hurtigrutens Hus 9. april kl 1900. Dørene åpnes kl 1800. Før konserten og i pausen kan man kjøpe forfriskninger. Melbo Musikkforening ønsker hjertelig velkommen til en aften med glitter og glamour, musikalske perler, trøkk og stor stemning.

For medlemmer: Logg inn på internsidene for å få noen smakebiter av prosjektrepertoaret.

   
 

 

 

Melbo Musikkforening - postboks 229 - 8459 Melbu